Аржентина

Hothouse.bg Ви пожелава приятно пазаруване!

 

 

Табличен вид

Продукти

Червено вино Малбек Ардженто 2007 0.75 л. Аржентина

Виното има типичен дълбок, тъмен, виолетов цвят. Характеризира се със силен аромат на черни плодове и нотки на шоколад. Има аромат на зрели къпини и черно грозде, водещ към един прекрасен звършек доминиран от меки и сладки танини. Виното е изключително добро, поради тайната, която Адженто Малбек използва с години, да измъчва лозята да се борят като така дават най-доброто вино.
Цена: 10.99лв.

Червено вино Малбек Катена 2006 0.75 л. Аржентина

Интензивен аромат на касис, френско грозде и стафиди с нотки на евкалипт и чаени листа. Виното е пълнещо устата с меко, кадифено тяло, концентриран плодов вкус и тонове на кедрово дърво и тютюн с дълъг сатенен финал.Бодега Катена Запата е първият и много важен семеен проект на Никола Катена и дъщеря му Лаура - трето и четвърто поколение винари.Лозя: Лозе Анджелика, област Лунлунта, кота 2,850’ Лозе Ла Пирамид, област Аргело, кота 3,100’ Лозе Алтамира, област Алтамира, кота 3,870’ Лозе Адриана, област Гуалталари, кота 5,000’Ферментация: Отбрана закваска, максимална температура на ферментация 29°C, в продължение на 11 дни , 28 дни киснене. Отлежаване: 12 месеца в 70% френски дъб, 20% нов и 30% нов американски дъб.Цена: 21.85лв.

Бяло вино Шардоне Ардженто 2007 г. 0.75 л. Катена Запата Аржентина

Виното е с искрящ златен цвят и интензивни тропически и цитросови аромати. На вкус е богато като се долавят ябълка, ананас и праскова, които са съчетани с леки ванилови нотки и леки подправки, идващи от отлежаването във Френски и Калофорнийски дъб. Едно прекрасно вино с освежаващ финал. Винената компания Argento е основана през 2005 година от Bibendum Wine UK и Bodegas Esmeralda SA. Вината се произвеждат от екипа винпроизводители на Бодегас Есмералда в областта Мендоса
Цена: 10.99лв.

Бяло Вино Санта Хулия Совиньон Блан 2007 Familia Zuccardi Аржентина

Производител: Familia Zuccardi

Регион: Мендоса

Интензивен аромат със свеж характер и нюанси на тропически плодове. Много приятен и мек вкус, отлично балансиран и хармоничен с минерален акцент. Завършва дълго, приятно със спомен за ароматен южен плод.

Аржентина е петият най-голям производител на вина в света. Основана през 1963 г. от Дон Alberto Zuccardi, Фамилия Zucccardi сега е една от най-големите изби - семейна собственост в Аржентина. Яркото слънце на Мендоса и водата от топящите се снежни Анди дава възможност за производството на уникални вина.

Цена: 12.29лв.

Червено Вино Сира Оук Каск Трапиче 2006 г. 0,75 л.Трапиче Аржентина

Основана през 1883 Избата Trapiche е широко признат аржентински винопроизводител в света. Разположена е в Мендоса в подножието на Андите. 

Вид: червено сухо

Сорт: 100% Syrah.

Държава: Аржентина

Регион: Мендоса


Виното е с интензивен, дълбок, тъмно червен цвят. Сложен аромат на женско биле, кожа, дивеч и сушени плодове, дим, тютюн, шоколад
Подходящо за консумация с твърди сирена, скара, меса, дивеч, говеждо, Азиатската кухня.
Цена: 15.87лв.

Бяло вино Ла Консулта Пино Гриджо 2007 г. 0.75 л. Финка ла Селиа Аржентина

Виното има плътно тяло с деликатни цветни аромати и букет от зрели плодове - круша, банан и праскова, напомнящо аромат на бели рози и ванилия от контакта с френски дъб. Сервира се охладено като аператив или с чиния студени стриди.
Цена: 16.15лв.

Червено вино Ла Консулта Малбек 2005 г. Финка ла Селиа Аржентина

Серията La Consulta се получава от грозде, което се бере ръчно в средата на март. Виното има интензивен червено-виолетов цвят и плодов букет от червени плодове с нюанс на дърво и подправки, обогатени от контакта с френски дъб по време на отлежаването. Отлична консистенция и меки танини, които подканят към пиене.

Цена: 15.39лв.

Червено вино Магелан Малбек 2008 г. Финка Ла Селия Аржентина

Произведено 100 % от сорта Малбек, виното има интензивен виолетово-червен цвят, дълбок аромат, напомнящ свежи плодове - слива, вишна и череша в комбинация с подправки. В устата оставя приятен запомнящ се вкус. Много добра компания за червени меса и печено агнешко.
Цена: 8.20лв.

Червено вино Малбек Трапиче 2007 г. 0.375 л Трапиче Аржентина

Основана през 1883, Trapiche е признат аржентински винопроизводител в света. Избата е разположена в Мендоса в подножието на Андите, с над 2500 дка собствени лозя.

Tип: червено сухо

Сорт: 100% Malbec

Държава: Аржентина

Регион: Мендоса

Жив червен цвят, плодов аромат на сливи и череши, трюфели и кожа.

Цена: 7.00лв.
Предишна | 1 | 2 Следваща Page 1 of 2
© 2009 Хриси 99 ЕАД
Работи на Summer Cart