Катаржиа Естейт

Катаржиа Естейт

5 продуктa открити от Катаржиа Естейт

Табличен вид

Продукти

Червено Вино Каберне Совиньон & Kaберне Совиньон 2008 г. изба Катаржина

Близнаците биха могли да бъдат идентични или не. Всеки един от младите енолози - близнаци , които са създателите на виното са съчетали своя собствен, различен начин на работа, съхранявайки възхищението си към виното. Всеки един от тях е избрал своето грозде - Каберне Совиньон и смесвайки го са създали това интересно вино Twins Cabernet Sauvignon & Cabernet Sauvignon.

Характеристика:
Виното е с дълбок, пурпурен цвят и богато на аромати на добре узряла синя слива и черни горски плодове. Плътните танини и сладкия дъб, комбинирани със загадка на пипер и подправки допринасят за изпълненото тяло на това вино с отличен баланс и богат, дълъг финал, което ще продължи да се развива с отлежаването в бутилката.


Сервира се: при 15-17 С


Консумира се с: пикантни терини, задушени и печени агнешки меса, червени меса на скара, ястия от дичеч, меки сирена.
Цена: 16.29лв.

Бяло Вино Туинс Шардоне и Шардоне 2008 г. изба Катаржина Естейт

Близнаците биха могли да бъдат идентични или не. Всеки един от младите енолози - близнаци , които са създателите на виното са съчетали своя собствен, различен начин на работа, съхранявайки възхищението си към виното. Всеки един от тях е избрал своето грозде - Шардоне и смесвайки го са създали това интересно вино.
Цена: 12.09лв.

Бяло Вино Шардоне и Совиньон Ле Амандие 2008 г. Катаржина Естейт

Les Amandiers - нетрадиционен бленд от Шардоне и Совиньон Блан, отлежало в първокачествен френски дъб. Виното е наградено с бронзов медал  в Сан Франциско на международният конкурс „San Francisco International Wine Competition 2008”.  ( лимитирани серия )

Цвят: жълто-зелен.

Аромат: интензивен с нюанси на дъб, зрели плодове, цитрус и цветисти нотки

Вкус: много гладко, обемно и хармонично тяло, с аромати на ванилия, ядки и дъб

Цена: 29.99лв.

Червено Вино Севън Грейпс 2008 г. изба Катаржина Естейт

Името на виното Seven Grapes показва,че става въпрос за купаж от седем различни сорта грозде. Но в същото време балансът между тях е отличен и виното демонстрира прекрасен потенциал.
Цена: 15.69лв.

Бяло Вино Шардоне Мезек Уайт Сойл 2009 г. 0,375 л. Катаржина Естейт

"Само на няколко километра от известната Тракийската гробница Мезек / 4-3 в. пр. Хр./, в областта Бялата пръст, лозята на Katarzyna Estate, облагодетелствани от уникалния микроклимат, разнообразието на почви и изключително прецизния сортов и клонов подбор и вдъхновената работа на нашите енолози раждат сортовите вина от серията White Soil."
Цена: 4.60лв.
Предишна | 1 Следваща Page 1 of 1
© 2009 Хриси 99 ЕАД
Работи на Summer Cart