изба Варна

изба Варна

9 продуктa открити от изба Варна

Табличен вид

Продукти

Червено вино Сублима Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мерло 2007 г. 0,75 л. Винарска изба Варна

Най-доброто от реколтата. Купажно червено вино от сортовете Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мерло чрез подбор на най-добрите бъчви. Произведено по специална технология целяща интензивни плодови аромати. Отлежало във френски дъбови бъчви. Виното е със забележителен плодов аромат на черни горски плодове и касис, интегриран дъб, с последваща сочност, мекота и пълнещи устата зрели танини. Дълъг, приятен и забележителен послевкус
Цена: 13.55лв.

Бяло вино Ризлинг 2008 г. 0,75 л. Винарска изба Варна

Грозде от района на гр. Шумен. Брано и транспортирано в касетки, преработвано по технология щадяща плода. Цветът е приятен със зеленикави оттенъци. Нежен сортов мирис, гарниран с плодовото ухание на пешън фруут и киви. Вкусът е пълен и свеж, с добра структура, дължина и ароматен финал. Виното е подходящо за някои видове салати с майонеза, паста, пица, морски дарове, риби, бели меса и сирена.
Цена: 8.45лв.

Червено вино Сира, Мерло и Санджовезе СМС 2008 г. 0,75 л. Винарска изба Варна

Грозде от района на харманли. Брано и транспортирано в касетки, преработвано по технология щадяща плода. Интензивен рубинено-червен цвят. Впечатляващ аромат, плодов стил, нюанси на черни горски плодове съчетани с барикова зрялост. Свеж, фин, завършек с шоколадови и какаови нюанси.
Цена: 9.58лв.

Бяло вино Шардоне Барел 2008 г. 0,75 л. Винарска изба Варна

Трапезно вино от грозде от района на гр. Варна. Брано и сортирано ръчно, преработвано по щадяща плода технология. Фермертирало и формирано във финни дъбови бъчви. Цветът е интензивен със зелени оттенъци. Впечатляващ плодов аромат с интегриран дъб, нежен вкус на ядки. Консумира се охладено при температура 8-10 градуса с пикантни храни, сирена и печени риби. Изба "Варна" е оборудвана с модерни съоръжения за производството на висококачествени вина. Технологиите са съобразени с най-новите световни тенденции, с акцент върху ръчните операции. В процеса на преработка гроздето и виното се обработват внимателно и щадящо. Така потенциалът на плода изцяло се пренася върху виното. За първи път в страната тук се използва максимално процесът на гравитация за транспортиране на гроздето и виното. Този принцип допълва щадящите ръчни операции за получаване на качествени питиета. Всички помещения са климатизирани, а през целия технологичен процес се извършва постоянен контрол на температурата. Използват се единствено неръждаеми съдове и малки френски лагерни бъчви.В избата се създават две категории вино - сортови - шардоне, совиньон блан, розов траминер, немски ризлинг, варненски мискет, пино гри, каберне совиньон, мерло, шираз, каберне фран, Сан Джовезе, и червени и бели купажни вина, подходящата комбинация от най-добрите бъчви.
Цена: 10.19лв.

Бяло вино Ризлинг и Варненски Мискет 2008 г. 0,75 л. Винарска изба Варна

Грозде от района на гр. Шумен. Брано и транспортирано в касетки, преработвано по технология щадяща плода. Цветът е приятен със зеленикави оттенъци. Букет от плодове и свеж цвят от розов храст. Хармоничен и пълен, вкусът завършва с траен ароматен спомен.
Цена: 8.45лв.

Бяло вино Траминер 2008 г. 0,75 л. Винарска изба Варна

Грозде от района на гр. Шумен. Брано и транспортирано в касетки, преработвано по технология щадяща плода. Красив цвят. Виното показва интензивен сортов аромат с едно ярко присъствие на аромат на личи и нежни тонове на дъхави треви и жълти плодове. Запомнящ се объл вкус със свеж финал на една впечатляваща хармония.
Цена: 8.49лв.

Вино Розе 2008 г. 0,75 л. Винарска изба Варна

Вино получено от сортовете Санджовезе, Каберне Фран, Мерло. Виното има приятен, галещ тон. Ароматна експлозия завладява мигновено осезанието. Палитрата от горски плодове и ароматна зеленина е уникална. Виното има един неустоим чар и е комплимент за ценителите на самобитният стил
Цена: 9.50лв.

Бяло Вино Ризлинг и Варненски Мискет 2008 г. изба Варна

Грозде от района на гр. Шумен. Брано и транспортирано в касетки, преработвано по технология щадяща плода. Цветът е приятен със зеленикави оттенъци. Букет от плодове и свеж цвят от розов храст. Хармоничен и пълен, вкусът завършва с траен ароматен спомен.

Цена: 8.45лв.

Вино Розе 2008 г. Винарска изба Варна

Вино получено от сортовете Санджовезе, Каберне Фран, Мерло. Виното има приятен, галещ тон. Ароматна експлозия завладява мигновено осезанието. Палитрата от горски плодове и ароматна зеленина е уникална. Виното има един неустоим чар и е комплимент за ценителите на самобитният стил.
Цена: 9.50лв.
Предишна | 1 Следваща Page 1 of 1
© 2009 Хриси 99 ЕАД
Работи на Summer Cart