Вила Любимец

Вила Любимец

3 продуктa открити от Вила Любимец

Табличен вид

Продукти

Сира Премиум Резерва 2006 0,75 л. Вила Любимец

"Сира" е древен сорт грозде, считан за един от най-аристократичните в света. За произхода му има различни теории. Според една от тях през Средновековието, сортът е донесен във Франция от иранския град Шираз, а според друга "Сира" се счита за местен сорт от Долината на Рона. Разпространението на сира се дължи до голяма степен на страстното увлечение на грозде производителите, виноприозводителите, дегустаторите и консуматорите по целия свят. Няма съмнение, че Сира е новата звезда във винените сортове. Една от причините за това е, че отглеждането и винифицирането на Сира определено е предизвикателство.От скоро Сира има и български адрес : лозовите масиви на Вила Любимец в местността Чанлъка край Любимец. Сира Премиум Резерва на Вила Любимец е създадена от ръчно брано и селектирано грозде . Вино, с голям потенциал , отлежавало в продължение на 10 месеца във френски дъбови бъчви. Сира Премиум Резерва на Вила Любимец е вино, естествено стабилизирано по време на неговото отлежаване, без никакви допълнителни обработки освен филтриране и бутилиране.Възможно е да се появи лека утайка. Вино за ценители и страстни почитатели на сорта Сира.
Цена: 22.50лв.

Вино Розе Сира 2008 0.75 л. Вила Любимец

Виното притежава блестящ и наситен червеникаво розов цвят, дължащ се на особеностите на сорта и приложената технология на винификация.Аромат: ягоди, къпини, черни череши и банани.Вкус: жив, богат, мек и изключително свеж.Подходящо с летни салати, студени мезета и сирена. Виното чудесно ще придружи и японска кухня или средиземноморски ястия, базирани на сладки зеленчуци и риба.
Цена: 11.20лв.

Вино Розе +359 Каберне 2007 0.75 л. Вила Любимец

Красив и наситен малиново розов цвят. Интензивен и богат аромат, доминиран от горски плодове, долавят се малина, къпина и ягода. Вкусът е плътен и хармоничен, дълъг и въздействащ финал. Температура на сервиране : 12 С.
Цена: 7.29лв.
Предишна | 1 Следваща Page 1 of 1
© 2009 Хриси 99 ЕАД
Работи на Summer Cart