Драгомир

Драгомир

5 продуктa открити от Драгомир

Табличен вид

Продукти

Червено вино AMRITTA 2009 Мерло, Рубин и Сира Драгомир

Тази година съчетахме благородството на Мерлото, предизвикателството на Рубина и атракцията на Сирата, за да ги превърнем в чаша запомнящо се удоволствие.


 


Атрактивния плодов аромат е с акценти на червени горски плодове, нежно преплитащи се с нюансите на слива, кожа и цветя. Тялото е меко, сочно, с приятна свежест на послевкус.


Amritta, 2009 - добро начало за успешна реколта!Цена: 9.06лв.

ALL IN ONE 2007 Каберне Совиньон, Мерло, Аликант Буше Драгомир

Гроздето за това вино е избирано от най- добре стопанисваните лозови масиви от района на Любимец. Брано е  в касетки при оптимална технологична зрялост. При преработката и винификацията на трите сорта грозде са приложени енологични практики, с цел по-лесното купажиране и получаването на вино,  в което да преобладават плодовите аромати. С тази цел само 20 % от виното в купажа е старяло във френски и американски бъчви.Цветът на това вино е  искрящ, с черешови отенъци.


Ароматът е с много атрактивен плод, доминиран от черни горски плодове, с добре интегрирани нюанси на дъб - дим и канела. Тялото е меко, сочно и добре структурирано, с много  силен вкусов аромат, като на финала се долавят ненатрапчиви танини.Препоръчва се за консумация с леки храни – паста, ризото и бели меса.


Бутилирано – август  2008Лимитирана серия – 7200 бутилкиЦена: 15.09лв.

Бяло вино ALL IN ONE Шардоне 2008 Драгомир

Жълтият цвят на виното е с дискретни зеленикави отенъци. Ароматът е интензивен, с преобладаващи нюанси на цитрусови плодове, грейпфрут, манго и ядка. Дъбът е много добре интергиран, придаващ усещане за ванилови акценти.

Тялото е с добра концентрация, а ароматите преминават и във вкуса, което го прави изключително комплексно. В послевкуса остава спомен за свежа киселинност и елегантен финал.

Подходящо за консумация с бели меса, риба,аспержи и сирена.

Лимитирана партида от четири нови бъчви - 1200 бутилки.

Бутилирано - април 2009.

Цена: 15.09лв.
Предишна | 1 Следваща Page 1 of 1
© 2009 Хриси 99 ЕАД
Работи на Summer Cart