Домейн Бояр

Домейн Бояр

8 продуктa открити от Домейн Бояр

Табличен вид

Продукти

Бяло Вино Траминер Царска селекция 2007 г. изба Домейн Бояр

Отличен златисто-зеленикав цвят със стоманени отблясъци. Интензивен аромат с развитие, долавят се личе, роза, дим и минерали. Вкусовият аромат е завладяващ и богат, доминиран от роза, карамфил, дим, тропически плод и цитрусови акценти.
Цена: 13.29лв.

Червено вино Kаберне Совиньон Солитер 2006 г. лозе Орлово Изба Кортен

Серията Солтер е един различен поглед към съвременното вино. Тя се състои от няколко single vinyard вина, плучени след продължително изследване на отделни лозя в Южна Бъгария.
Цена: 46.99лв.

Червено Вино Каберне Фран Солитер 2008 г. изба Домейн Бояр

Solitaire е най-известното вино на Домейн Бойар във високия ценови клас, което се произвежда от 2003 година и се радва на нестихващ интерес и търсене от страна на ценителите на бутиковото вино.
Цена: 46.99лв.

Червено Вино Пино Ноар XR 2008 г. Сините Скали

Тази серия вина се отличава с богатството на осезания. Цветовете са атрактивни, плътни със свежи нюанси. Разнообразието от мирис и вкус е отличително за тези асортименти. Стилът е запомнящ се и предлага динамично преливащи се плодови аромати, гарнирани с най-благородни дъбови нюанси и видна концентрация и пълнота на вкуса. Вина с добър потенциал за стареене в бутилка.
Цена: 8.00лв.

Подаръчен Комплект Червено вино Солитер - 5 бутилки 0,75 л. от реколти 2003 г., 2004 г., 2005 г., 2006 г., 2007 г. в дървена кутия

Solitaire се винифицира във Винарна Кортен , която е съоръжена специално с техника за създаване на вина в силно ограничени серии.Гроздето ферментира в малки дъбови съдове. Съзрява в бъчви от френски и американски дъб от 10 до 12 месеца и лежи в бутилка 4 месеца.В процесът на финификация се получават множество партиди.Сглобяват се най-добрите партиди за направата на Мерло "Solitaire".
Цена: 700.00лв.

Червено вино Каберне фран и Мерло Клъстър 2003 г. Сините Скали

В Cluster се изявяват мекотата и топлината на Merlot, аромата и финеса на CabernetFranc. Съчетаването на двата сорта е дълголетна традиция, а комбинацията се използва от топ-производителите в Бордо.

В това вино ще откриете характера на лозята, от които идва гроздето, почерка на винарите и вкуса на една легенда, оживяла на българска почва.

Цена: 23.39лв.

Червено Вино Мерло Гаражно бъчва №109 2007 г. Кортен

Появата на тези вина е желанието за среща с непознати, за нашия пазар досега, прояви на най-фин букет от впечатляващ плод, барикова зрялост, плюшена мекота и концентрация на вкуса. Тези вина не са “конфекция”, те са творение. Често срещата с тях е една единствена… Тези вина възпитават осезанието и са “необикновени” и уникални. Вина, които никога досега не сме предлагали на истинските познавачи. Вина на деликатния и възвишен вкус – “ haute couture du vin”.

Vin de Garage


Това не са вина от един район, микрорайон или лозе. Те не са дори и само една изява на тероара, те са нещо повече. Това са вина от отделни бъчви, най-доброто от най-добрата част на реколтата. Всяко едно избрано вино е в количество точно от 250 бутилки, колкото се получават от една бъчва.

   Вината са такива, както са родени – без обработка, без филтрация и не е необичайно, ако имат своята естествена утайка.

Цена: 76.39лв.
Предишна | 1 Следваща Page 1 of 1
© 2009 Хриси 99 ЕАД
Работи на Summer Cart