Червено Вино Енигма Мавруд 2007 г. изба Малката Звезда

Описание

Винарна “Малката звезда” е основана 2005 г. на място наречено “Малката звезда”(кръстопът на стари римски търговски пътища), от Д-р Стефан Ангелов и партньори. Избата притежава около 1000 кв.м застроена площ. Изградена е от дялан камък. Оборудвана е с модерна техника за винефициране. Винарната има 160 декара собствени лозя от сортовете Мерло, Каберне и Памид. Насажденията се намират в региона на винарната, и са разположени на югозападните склонове на Сакар планина в Коларовския лозов масив от 8 000 дка, който е един от най-големите в България. Винарна “Малката звезда” с удоволствие Ви представя своите “Серии Вина”, които се отличават с изключителния си стил и подчертан характер! Това вино е интензивно обагрено с красив рубинено – червен цвят. Има дълбок и комплексен аромат. Вкуса обединява свежест, характер и финес. Дългият и приятен послевкус го прави истинско удоволствие за пиене. Отлежало 7 месеца в нови дъбови бъчви. Виното не е филтрирано и е възможно появата на утайка. Консумира се при температура 19 °С. Нашето предложение към виното е: жълти неароматни сирена, дивечово месо, червени меса Подходящи билки и подправки: босилек, мащерка, риган.

Купи

Цена: 11.40лв.
Брой:

Винарна “Малката звезда” е основана 2005 г. на място наречено “Малката звезда”(кръстопът на стари римски търговски пътища), от Д-р Стефан Ангелов и партньори. Избата притежава около 1000 кв.м застроена площ. Изградена е от дялан камък. Оборудвана е с модерна техника за винефициране. Винарната има 160 декара собствени лозя от сортовете Мерло, Каберне и Памид. Насажденията се намират в региона на винарната, и са разположени на югозападните склонове на Сакар планина в Коларовския лозов масив от 8 000 дка, който е един от най-големите в България. Винарна “Малката звезда” с удоволствие Ви представя своите “Серии Вина”, които се отличават с изключителния си стил и подчертан характер!

Това вино е интензивно обагрено с красив рубинено – червен цвят. Има дълбок и комплексен аромат. Вкуса обединява свежест, характер и финес. Дългият и приятен послевкус го прави истинско удоволствие за пиене. Отлежало 7 месеца в нови дъбови бъчви. Виното не е филтрирано и е възможно появата на утайка. Консумира се при температура 19 °С.

 Нашето предложение към виното е: жълти неароматни сирена, дивечово месо, червени меса

Подходящи билки и подправки: босилек, мащерка, риган.

© 2009 Хриси 99 ЕАД
Работи на Summer Cart